Tel – 668 119 161
GG - 1459127
Skype - magiazdrowia
Mailsklep@magiazdrowia.com

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Na prezent

Zakupy 24/h

Bezpłatna dostwa

Polityka prywatności

Dane osobowe

Zbierane przez nas dane osobowe wykorzystujemy jedynie do realizacji umowy, czyli wysłania zamówienia i jeśli wyrazisz na to zgodę, w celu poinformowania Cię o nowych produktach czy promocjach oferowanych przez sklep Magiazdrowia.com. W każdym momencie masz możliwość wglądu w swoje dane i ich modyfikacji.
Twoich danych osobowych nie udostępniamy innym podmiotom. Nie przekazujemy ich nikomu innemu i nikt poza nami nie ma do nich wglądu.
Dane osobowe przekazywane nam przez Ciebie przetwarzane są zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z 29.08.1997 r (Dz. U. Nr 133, poz. 883) oraz Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 133, poz. 1204).

Płatności kartą

Dane dotyczące Twojej karty płatniczej podajesz tylko firmie Platnosci.pl lub Dotpay.pl, która zajmuje się autoryzacją transakcji. W ten sposób transakcja odbywa się bezpośrednio między Tobą a serwisem.

Poza sklepem nikt inny, także i my, nie mamy do nich dostępu.

Dane dotyczące Twojej karty są bezpieczne, dzięki szyfrowanemu, certyfikowanemu cyfrowo połączeniu z serwerem płatności.

Sklep jest w trybie podglądu

Odwiedź Magiazdrowia.com na ShopMania

 

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określStrona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

{nocache:b9ee65bdb2671b143f887b9549ff71eb#0}
Sklep internetowy Shoper.pl